Zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw dak in Amsterdam en omstreken? Wacht er niet mee en begin direct met verdienen!

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Aannemer Amsterdam kan zonnepanelen op het dak plaatsen voor u. De laagste prijzen voor hoogwaardige kwaliteit!

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

Zonnepanelen Amsterdam

Aannemer Zonnepanelen

Bent u het ook beu om torenhoge energie rekeningen te betalen? Dan kunt u investeren in zonnepanelen op uw dak! Uw energierekening zal drastisch dalen en bovendien brengt het ook vele financiële voordelen met zich mee. Bovendien kunt u de kosten binnen 9 jaar al terugverdienen. De jaren die daarna volgen zijn pure winst!

Ook zijn zonnepanelen milieuvriendelijk, omdat u uw eigen energie opwekt. Ook verhoogd u de waarde van uw woning. De voordelen zijn veel, waardoor het een prachtige investering is in uw woning en portemonnee.

 • Volledige ontzorging
 • Scherpste tarieven
 • Bouwgarantie

Iedere dag zonder zonnepanelen, is een dag verlies van uw winst. Wacht daarom niet langer en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Zonnepanelen Amsterdam

In de gehele regio van Amsterdam en nabij gelegen plaatsen kunnen wij zonnepannelen voor u aanleggen. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen zoals polykristallijn, monokristallijn en dunne film zonnepanelen. Elk hebben zo hun unieke eigenschappen. 

Ook speelt het soort dak van uw woning een rol. Een platte dak of een hellend dak die zuidelijk gericht is zorgt voor het meeste rendement. 

 • Wij denken met u mee
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze

Een zonnepaneel zet zonlicht om in elektriciteit dankzij de cellen. Een omvormer zet de geproduceerde gelijkstroom om in wisselstroom voor huishoudelijk gebruik. De stroom kan meteen worden gebruikt.

Amsterdam zonnepanelen
Zonnepanelen aanleggen Amsterdam

Salderen

Is het een jaar geworden met veel zonlicht en heeft u te veel stroom opgewekt? Als u meer stroom produceert dan u op dat moment gebruikt, levert u die terug aan het net. Op uw energiefactuur staat het verschil tussen de hoeveelheid elektriciteit die u van het net afneemt en de hoeveelheid die u jaarlijks aan het elektriciteitsnet geeft. Dit wordt salderen genoemd.

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd flexibel en efficiënt

Zonnepanelen zijn een belangrijk onderdeel geworden van de skyline van Amsterdam. Dit is zonder twijfel te danken aan de financiële steun die wij krijgen van de overheid voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Deze vraag heeft de industrie levendig gehouden en de prijzen lager.

De overheid steunt het aanschaffen van zonnepanelen. Hier zijn verschillende regelingen voor en ook de mogelijkheid om een subsidie te krijgen. Wij kunnen u hier meer over informeren en helpen met het aanvragen. 

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

Strak aan het schema

Strak op schema

Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

Duurzaam

Duurzaam

Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

Kwaliteitgericht

Kwaliteitgericht

Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

Aannemer inschakelen in Amsterdam?

Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

diensten-icon

Onze diensten

Bekijk onze brede scala aan diensten.

schilderwerk-icon

Schilderwerk

Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

zakelijk-icon

Zakelijk

Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

google

Reviews

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

l-icon

Lennox van Stralen

★★★★★

Ik heb in het verleden met andere aannemers te maken gehad en dit team is zonder twijfel de beste. Ik kijk eigenlijk uit naar mijn volgende renovatie vanwege het werk dat ik heb gedaan.

e-icon

Edgar Eland

★★★★★

Ik zal dit bedrijf vanaf nu gebruiken voor al mijn projecten. Ze zijn super grondig als het gaat om het uitleggen hoe bepaalde diensten werken, zodat je precies weet wat er gaande is vanaf het begin van het project tot het einde. Ze waren punctueel, betrouwbaar en professioneel.

a-icon

Awinash Vu

★★★★★

De resultaten spreken voor zich en we werkten graag samen met de projectmanager. Alles verliep vlot en het team hield ons op de hoogte van alle updates. We zullen ze zeker aanbevelen aan onze vrienden.

j-icon

Jovanni van Opdorp

★★★★★

Ze zijn op tijd, budget en detailgericht. Al hun werk is perfect. Ik raad ze ten zeerste aan!

y-icon

Yusuf Gürbüz

★★★★★

Hun klantenservice is 5-sterren service. Ze zijn responsief en beantwoordden elke vraag die ik had. Ik kon ze altijd bellen en mailen.

f-icon

Figo Gilissen

★★★★★

Het team was communicatief, accommoderend en gemakkelijk om mee samen te werken gedurende het hele proces.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag.
Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe werkt een zonnepaneel?

De voordelen van het gebruik van een zonnepaneel zijn dat het de voordelen van zonne-energie benut. De fotovoltaïsche cellen in het zonnepaneel zetten straling om in elektriciteit. Gelijkstroom is de term die wordt gebruikt om deze stroom aan te duiden. Een omvormer zet gelijkstroom om in bruikbare wisselstroom. Wisselstroom kan worden gebruikt in onze huizen. De omvormer is dan ook een essentieel onderdeel van de zonnepaneelinstallatie.

Waarom zonnepanelen?

Dankzij zonnepanelen zal uw maandelijkse energielasten flink dalen. Wekt u meer stroom op dan u verbruikt? U krijgt dat terugbetaald! Bovendien voegt u meerwaarde toe aan uw woning als u zonnepanelen op het dak heeft. Het is milieuvriendelijker en er zijn ook regelingen die zonnepanelen steunen.

Wat kosten zonnepanelen?

De kosten voor zonnepanelen kunnen verschillen per type dak. Ook zijn er verschillende soorten zonnepanelen. Bovendien heeft u ook de keuze uit het aantal zonnepanelen dat u op uw dak wilt hebben. Vraag een gratis offerte aan en geef uw wensen door, zodat wij u een transparant kostenplaatje kunnen doorsturen.

Wat is saldering?

Zonnepanelen produceren hun eigen stroom, die u meteen kunt gebruiken. Het teveel opgewekte stroom gaat terug naar het net. Uw energiemaatschappij registreert hoeveel energie u bij hen verbruikt en wat u terug het net in heeft gestuurd. Saldering is dat het stroom die u in het net heeft teruggestuurd wordt afgetrokken van uw jaarlijks verbruik.

Kan ik subsidie of BTW teruggave aanvragen?

BTW kunt u terugvragen als ondernemer. Subsidie is landelijk helaas niet meer mogelijk, maar het kan dat uw lokale gemeente nog regelingen heeft. Wilt u zonnepanelen plaatsen? Aannemer Amsterdam helpt u met alle regelingen die aan bod komen.

Amsterdam Zonnepanelen
Rate this page
Call Now Button