Zakelijk en opdrachtgevers

aannemer opdrachtgevers

Aannemer inschakelen

De keuze van een aannemer is zonder twijfel de meest cruciale fase in het hele bouwproces. U bent op zoek naar iemand die u kunt vertrouwen en die samen met u het project kan realiseren. Het welslagen van het project hangt ook af van kwaliteits- en veiligheidsfactoren.

De belangrijkste zorg van een aannemer is ervoor te zorgen dat een bouwproject op tijd en binnen het budget wordt voltooid. Dit vereist een uitstekende samenwerking en coördinatie met leveranciers en onderaannemers.

  • Transparante werkwijze
  • Altijd flexibel en efficiënt
  • Bouwgarantie

Wij vinden het uiterst belangrijk dat we alle verwachtingen en vereisten bespreken en documenteren alvorens een taak toe te wijzen. Communicatie moet open en eerlijk zijn om een project te laten slagen. Nadat de opdracht is geplaatst, beginnen wij met de voorbereiding van het werk, waarbij wij ons houden aan de typische bouwnormen om tot een afronding te komen.

Zakelijke opdrachtgevers

Heeft u een aannemer nodig voor een woning of appartementenbouw of voor een van onze andere diensten? Wij hebben alle competenties onder één dak, jarenlange expertise, en een staf van specialisten die er voor de lange termijn zijn. Hierdoor kunnen wij een snel bouwproces garanderen. En wij zorgen voor alles van begin tot eind.

  • Volledige ontzorging
  • Voor grote en kleine klussen
  • Altijd een vast aanspreekpunt

Op basis van uw ontwerp kunnen wij u een offerte doen toekomen. Indien u nog niet over een ontwerp of tekeningen beschikt, kunnen wij u helpen bij het uittekenen van de mogelijkheden voor uw perceel. In samenwerking met gekwalificeerde architecten en/of bouwkundige tekenbureaus kunnen wij een ontwerp uitwerken en op basis daarvan een offerte maken.

Vanaf de advisering via de planning, het ontwerp en de bouwvergunningsaanvraag tot en met de bouw en de uiteindelijke afwerking, begeleiden wij het proces.

zakelijke opdrachtgevers amsterdam
google

Reviews

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

l-icon

Lennox van Stralen

★★★★★

Ik heb in het verleden met andere aannemers te maken gehad en dit team is zonder twijfel de beste. Ik kijk eigenlijk uit naar mijn volgende renovatie vanwege het werk dat ik heb gedaan.

e-icon

Edgar Eland

★★★★★

Ik zal dit bedrijf vanaf nu gebruiken voor al mijn projecten. Ze zijn super grondig als het gaat om het uitleggen hoe bepaalde diensten werken, zodat je precies weet wat er gaande is vanaf het begin van het project tot het einde. Ze waren punctueel, betrouwbaar en professioneel.

a-icon

Awinash Vu

★★★★★

De resultaten spreken voor zich en we werkten graag samen met de projectmanager. Alles verliep vlot en het team hield ons op de hoogte van alle updates. We zullen ze zeker aanbevelen aan onze vrienden.

j-icon

Jovanni van Opdorp

★★★★★

Ze zijn op tijd, budget en detailgericht. Al hun werk is perfect. Ik raad ze ten zeerste aan!

y-icon

Yusuf Gürbüz

★★★★★

Hun klantenservice is 5-sterren service. Ze zijn responsief en beantwoordden elke vraag die ik had. Ik kon ze altijd bellen en mailen.

f-icon

Figo Gilissen

★★★★★

Het team was communicatief, accommoderend en gemakkelijk om mee samen te werken gedurende het hele proces.

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

Strak aan het schema

Strak op schema

Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

Duurzaam

Duurzaam

Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

Kwaliteitgericht

Kwaliteitgericht

Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

Rate this page
Call Now Button