Veelgestelde vragen

Meestgestelde vragen

Hieronder kunt u de vragen die het meest worden gesteld vinden, samen met de antwoorden. 
Voor verdere vragen of meer informatie, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wat doet een aannemer?

Een aannemer is iemand of een bedrijf dat u helpt bij de bouw van uw huis of bedrijf. De opdrachtgever huurt de aannemer in op basis van een contract. Dit document beschrijft zowel de uit te voeren werkzaamheden als de kosten en het tijdschema voor de voltooiing ervan. Een aannemer kan verschillende soorten bouwprojecten uitvoeren. Op onze dienstenpagina’s kunt u meer te weten komen over de taken waarmee wij u kunnen helpen.

Wat kost een aannemer?

Elke klus is uniek, wat betekent dat de kosten van een aannemer verschillen. Als gevolg daarvan zal de prijs van elk project anders zijn. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan als u meer informatie wenst over de kosten van uw project.

Krijg ik garantie?

De garantieregeling kan voor iedere dienstverlening/project anders zijn. Vraag daarom wat de garantie is voor uw project.

Waarom zou ik een aannemer moeten inschakelen?

Een aannemersbedrijf in Amsterdam wordt ingeschakeld om ervoor te zorgen dat iemand de leiding heeft en toezicht houdt op het project. Een aannemer zorgt niet alleen voor veiligheid, maar probeert ook risico’s te minimaliseren.

De aannemer is belast met het uitwerken van plannen en het klaarstomen van al het andere. Hij is het belangrijkste aanspreekpunt voor eventuele verbouwings- of renovatieproblemen. U kunt erop vertrouwen dat een aannemer ervoor zorgt dat elk project goed en snel wordt uitgevoerd. De aannemer neemt de volledige aansprakelijkheid voor het werk op zich. Als gevolg daarvan doen ze er alles aan om de voltooiing ervan te verzekeren.

Hoe snel is mijn project klaar?

De levertijd ligt voor ieder project anders. Samen zullen wij een planning maken voor uw project en een realistisch tijdschema aangeven waar wij ons ook aan zullen houden.

Regelen jullie ook de vergunningen?

Jazeker! Als aannemersbedrijf nemen wij de zorgen en lasten uit uw handen. Wij regelen dat alles in orde komt en dat wij aan de slag kunnen met het realiseren van uw project.

Kunnen jullie ook voor bouwtekeningen zorgen?

Ja, wij kunnen u ook een bouwtekening bezorgen dat volledig op uw behoeften is afgestemd. Wij werken samen met gekwalificeerde architecten en zullen ervoor zorgen dat uw ideale project correct wordt uitgevoerd.

Hoe verloopt de communicatie?

U heeft een vaste aanspreekpunt waarmee u alles kunt bespreken. Uw aannemer zal u door het hele project leiden.

Wanneer starten jullie met de opdracht?

Wij zullen een tijdschema schetsen voor u en doen de voorbereidingen. Wij zullen u op voorhand aangeven wanneer wij kunnen starten met het project.

 • Nieuwbouw
 • Groot onderhoud
 • Particuliere bouw
 • Utiliteitsbouw
 • Woning- en appartementenbouw
 • Vastgoed onderhoud

Heeft u verdere vragen?

Heeft u geen antwoord gevonden op uw vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Voor bedrijven en particulieren
google

Reviews

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

l-icon

Lennox van Stralen

★★★★★

Ik heb in het verleden met andere aannemers te maken gehad en dit team is zonder twijfel de beste. Ik kijk eigenlijk uit naar mijn volgende renovatie vanwege het werk dat ik heb gedaan.

e-icon

Edgar Eland

★★★★★

Ik zal dit bedrijf vanaf nu gebruiken voor al mijn projecten. Ze zijn super grondig als het gaat om het uitleggen hoe bepaalde diensten werken, zodat je precies weet wat er gaande is vanaf het begin van het project tot het einde. Ze waren punctueel, betrouwbaar en professioneel.

a-icon

Awinash Vu

★★★★★

De resultaten spreken voor zich en we werkten graag samen met de projectmanager. Alles verliep vlot en het team hield ons op de hoogte van alle updates. We zullen ze zeker aanbevelen aan onze vrienden.

j-icon

Jovanni van Opdorp

★★★★★

Ze zijn op tijd, budget en detailgericht. Al hun werk is perfect. Ik raad ze ten zeerste aan!

y-icon

Yusuf Gürbüz

★★★★★

Hun klantenservice is 5-sterren service. Ze zijn responsief en beantwoordden elke vraag die ik had. Ik kon ze altijd bellen en mailen.

f-icon

Figo Gilissen

★★★★★

Het team was communicatief, accommoderend en gemakkelijk om mee samen te werken gedurende het hele proces.

Rate this page
Call Now Button