Stukadoren Amsterdam

Stukadoor in Amsterdam inschakelen? Adelaar Aannemers is gespecialiseerd in het stucen van woningen en bedrijven. Bij ons bent u in goede handen!

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Stukadoren Amsterdam? Vraag voor de beste prijzen voor stucwerk een offerte aan via onderstaande oranje knop. Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend!

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

 • Voeg een bestand toe (niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of

  Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
  Overheidsinstellingen

  Overheidsinstellingen

  Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

  Bedrijven

  Bedrijven

  Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

  Particulieren

  Particulieren

  Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

  Stucadoor Amsterdam

  Aannemer stukadoor Amsterdam

  Ook voor stukadoorswerk kunt u bij Aannemer Amsterdam terecht. Onze stukadoors zijn vakbekwame ambachtslieden die u kunnen voorzien van hoogwaardige stucwerkzaamheden. Muren, plafonds, bouwwerkzaamheden, spackspuiten en renovatie komen bij u op als u denkt aan stukadoorswerk.

  Wij maken gebruik van de modernste technologie en duurzame materialen om een onberispelijk resultaat te garanderen. Onze deskundigen werken uw wanden en plafonds netjes af. Als het op stukadoren aankomt, zijn wij een betrouwbare zakenpartner.

  • Voor grote en kleine klussen
  • Scherpste tarieven
  • Kwaliteit staat voorop

  Aannemer Amsterdam kan elk project aan, groot of klein. Onze ervaren stukadoors beschikken allen over een uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring. Heeft u een stukadoor nodig? Neemt u in dat geval contact met ons op of vraag een offerte aan.

  Stucwerk Amsterdam

  Bent u op zoek naar een stukadoor in Amsterdam? Stukadoor Amsterdam 020 is al vele jaren de stukadoor van Amsterdam en levert kwalitatief hoogwaardig stukadoorswerk tegen een scherpe prijs. Van al onze diensten wordt gebruik gemaakt door particulieren, organisaties, woningcorporaties, bedrijven en instellingen.

  Wij zijn een volwaardig aannemersbedrijf, dus wij kunnen verschillende professionele diensten leveren als u ons kiest. Stucwerk is een van onze specialiteiten. Als u snelle beschikbaarheid, eerlijke prijzen en kwalitatief hoogstaand werk wilt van uw stukadoor in Amsterdam, kies dan voor ons.

  • Transparante werkwijze
  • Altijd flexibel en efficiënt
  • Bouwgarantie

  Wij werken samen met u, de opdrachtgever, aan een prachtig kunstwerk. Ook sausen wij uw wanden of plafond in elke gewenste kleur voor een totaalplaatje. U wilt kwaliteit en daarom zoekt u een betrouwbare vakman. Stukadoorsbedrijf Amsterdam staat klaar voor uw wensen!

  Stukadoren Amsterdam
  Stukadoor Amsterdam

  Waarom stucen?

  Wanneer over stucwerk wordt gesproken, wordt hiermee een grondlaag of eindlaag bedoeld die op muren en scheidingswanden wordt aangebracht. Het nut van stucwerk reikt veel verder dan de muren van oude gebouwen. Een goed gestucte muur kan er bijvoorbeeld aanzienlijk fraaier uitzien dan een onafgewerkte.

  Stucwerk is een uitstekende investering voor de muren van uw huis of bedrijf. De combinatie van cement en pleisterwerk of water geeft muren een strakke, moderne uitstraling. Bovendien heeft stucwerk het extra voordeel van thermische isolatie, waardoor de temperatuur in uw ruimte wordt gehouden. Tot slot hebben gestucte wanden een brandvertragende functie.

  • Wij denken met u mee
  • Volledige ontzorging
  • Altijd een vaste aanspreekpunt

  Vaak zijn ouderdomsverschijnselen te zien in constructies die al lang staan. Plafond of muur haarscheurtjes die zonder aandacht blijven doortrekken. Alles wordt weer geëgaliseerd met stucwerk. Of misschien bent u toe aan een frisse nieuwe uitstraling voor uw woning of bedrijf.

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

  Persoonlijke service

  Persoonlijke service

  Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

  Strak aan het schema

  Strak op schema

  Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

  Duurzaam

  Duurzaam

  Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

  Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

  Aannemer inschakelen in Amsterdam?

  Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

  diensten-icon

  Onze diensten

  Bekijk onze brede scala aan diensten.

  schilderwerk-icon

  Schilderwerk

  Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

  zakelijk-icon

  Zakelijk

  Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

  google

  Reviews

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

  e-icon

  Emre Tasdemir

  ★★★★★

  Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

  v-icon

  Vanessa Krol

  ★★★★★

  Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

  w-icon

  Wilfred Blijd

  ★★★★★

  Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

  w-icon

  Wouter Klostermann

  ★★★★★

  U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

  e-icon

  E.C. Vrolijk

  ★★★★★

  Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

  g-icon

  Geraldine Lugt

  ★★★★★

  Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag.
  Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Wat doet een stukadoor?

  U neemt een stukadoor in dienst als u uw muren, plafonds of gevels wilt beschermen en/of verbeteren. Stukadoors zijn vakkundigen die uw muur, plafond of gevel bekleden met stucwerk.

  Het stucwerk wordt in combinatie gebruikt om een afwerklaag te vormen bovenop de structuur. Deze laag beschermt het gebouw. Daarnaast kan een stukadoor worden ingeschakeld om de binnenkant van uw woning te decoreren in de door u gekozen designstijl. Omdat smaken sterk uiteenlopen, zijn er vele soorten stucwerk waaruit u kunt kiezen.

  Wat kost een stukadoor?

  De kosten kunnen sterk uiteenlopen per project. Want ieder project is anders en elke opdrachtgever heeft weer andere wensen. Stucwerk aan het plafond is bijvoorbeeld ook duurder dan stucwerk aan de muren. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte vragen.

  Waarom zie ik vlekken en andere onenigheden?

  Zorg ervoor dat de afwerking gedroogd is voordat u de textuur, kleur of kwaliteit beoordeelt. De juiste textuur, kleur en afwerking moeten allemaal zichtbaar zijn voordat het oppervlak droog is. Tijdens de eerste uren na het leggen is het van cruciaal belang goed te ventileren. Ga dan terug naar een temperatuur van 18 tot 19 graden en ventileer nog een paar uur rustig. Na ongeveer 48 uur zouden alle vlekken verdwenen moeten zijn en zou de juiste tint zichtbaar moeten worden.

  Wij werken volgens de instructies van de fabrikant en doen dit op traditionele wijze. Het is echter denkbaar dat in oudere gebouwen niet alles even egaal kleurt of droogt. Als dit gebeurt, neem dan gerust contact met ons op.

  Kan een nieuwbouwwoning afgewerkt worden?

  Ja, het is mogelijk. Alle scheurgevoelige oppervlakken moeten met gaasband worden bedekt. Bij het verwarmen moeten de volgende regels in acht worden genomen: Begin na ons werk met verwarmen bij 18 graden en ventileer normaal, afhankelijk van het seizoen. Verhoog vervolgens iedere dag de temperatuur met 1 graad en laat deze maximaal 23 graden bereiken. Het is belangrijk om direct na ons werk een paar uur te verwarmen op 20 graden alvorens over te schakelen op wat volgt. Het is van cruciaal belang om natte oppervlakken te vermijden.

  Welke soorten stucwerk zijn er?

  Er zijn verschillende soorten stucwerk, waaronder: Sausklaar stucwerk, betonlook, spachelputz, granol, schuurplafond of schuurwerk, raapwerk of raaplaag, pleisterwerk of pleisterlaag, sierpleister (in verschillende soorten).

  Stucwerk Amsterdam
  Rate this page
  Call Now Button