Renovatie en verbouwing

De aannemer uit de buurt voor al uw renovatie- en verbouwingswerkzaamheden in Amsterdam en omgeving!

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Vermijdt onnodige kosten en voeg meerwaarde toe aan uw huidige woning of pand door het te laten renoveren of te verbouwen. Vraag vrijblijvend een aantrekkelijke offerte aan!

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

Bedrijfsrenovatie Amsterdam

Renovatie en verbouwing Amsterdam

Aannemersbedrijf Amsterdam is gespecialiseerd in woningrenovatie en verbouwingen. Wij zorgen voor montage van onder andere trappenhuizen, kozijnen, daken, plafonds, ramen, muren en kabels. Ook doen wij onderhoud aan deze onderdelen van uw huis wanneer dat nodig is.

Een renovatie dient voor de verbetering van de structuur op het gebied van veiligheid, energiebesparing en comfort. Naast een esthetische opknapbeurt profiteert de installatie ook van een langere functionele levensduur.

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen

Ons bedrijf heeft de kundigheid en deskundigheid om uw project vakkundig af te ronden. Aannemer Amsterdam kan alles aan, van kleine reparaties tot grote verbouwingen!

Advies van een aannemer

Er wordt steeds vaker gekozen voor renovatie in plaats van nieuwbouw. De oorzaken zijn onder meer een gebrek aan beschikbaar terrein, de aantrekkelijke ligging van een bestaande pand en de prijs-woonverhouding.

Huizen bouwen wordt steeds duurder, en er zijn steeds minder bouwterreinen beschikbaar. U spreidt het werk en daarmee de kosten wanneer u een huis renoveert of sloopt en opnieuw opbouwt. Bovendien zijn de huidige renovatiebeperkingen nog verder versoepeld.

 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Bouwgarantie

Wij willen met u meedenken, want elke situatie is uniek. Om deze reden gaan wij eerst het project uitwerken, zodat wij u een deskundig advies kunnen geven over alle variabelen en mogelijkheden. Vanwege onze ervaring van vele jaren kunnen wij u een gedegen advies geven over alle mogelijkheden en alternatieven.

renovatie en Verbouwing Amsterdam
verbouwen en renovatie in amsterdam

Meer dan renoveren en verbouwen

Wij deinzen er niet voor terug om een kantoorvloer te renoveren of een productievloer vloeistofdicht te maken. In overeenstemming van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) bieden wij verbeteringen aan winkelinterieurs, creëren wij nieuwe ingangen en voeren wij woningverbeteringen door.

Dakreparaties en dakverbouwingen, evenals elektrische installaties en gasinstallaties, zijn allemaal diensten die wij leveren. Alle werkzaamheden worden vakkundig en veilig uitgevoerd. Voor elk project dat verbouwing of renovatie inhoudt, kunt u bij ons terecht. Kortom, vanaf het uitgraven tot en met het afleveren van de sleutel na afloop van de klus, staan wij voor u klaar.

 • Wij denken met u mee
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze

Naast renovatie kan deskundig advies worden gegeven over uiteenlopende onderwerpen. Er kan ook aandacht worden besteed aan energie-efficiëntie en onderhoud aan uw huis. Een ervaren aannemer kan de klant ook adviseren over technische kwesties, stedenbouwkundige overwegingen en overheidssubsidie aanvragen.

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

Strak aan het schema

Strak op schema

Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

Duurzaam

Duurzaam

Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

Kwaliteitgericht

Kwaliteitgericht

Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

Aannemer inschakelen in Amsterdam?

Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

diensten-icon

Onze diensten

Bekijk onze brede scala aan diensten.

schilderwerk-icon

Schilderwerk

Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

zakelijk-icon

Zakelijk

Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

google

Reviews

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

l-icon

Lennox van Stralen

★★★★★

Ik heb in het verleden met andere aannemers te maken gehad en dit team is zonder twijfel de beste. Ik kijk eigenlijk uit naar mijn volgende renovatie vanwege het werk dat ik heb gedaan.

e-icon

Edgar Eland

★★★★★

Ik zal dit bedrijf vanaf nu gebruiken voor al mijn projecten. Ze zijn super grondig als het gaat om het uitleggen hoe bepaalde diensten werken, zodat je precies weet wat er gaande is vanaf het begin van het project tot het einde. Ze waren punctueel, betrouwbaar en professioneel.

a-icon

Awinash Vu

★★★★★

De resultaten spreken voor zich en we werkten graag samen met de projectmanager. Alles verliep vlot en het team hield ons op de hoogte van alle updates. We zullen ze zeker aanbevelen aan onze vrienden.

j-icon

Jovanni van Opdorp

★★★★★

Ze zijn op tijd, budget en detailgericht. Al hun werk is perfect. Ik raad ze ten zeerste aan!

y-icon

Yusuf Gürbüz

★★★★★

Hun klantenservice is 5-sterren service. Ze zijn responsief en beantwoordden elke vraag die ik had. Ik kon ze altijd bellen en mailen.

f-icon

Figo Gilissen

★★★★★

Het team was communicatief, accommoderend en gemakkelijk om mee samen te werken gedurende het hele proces.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag.
Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat kan ik van jullie verwachten?

Een aannemer zet een idee, ontwerptekening of berekening om in een echt verbouwings- of bouwproject. Wij geven advies over het bouwproces voor en na de make-over. Aannemer Amsterdam zorgt er ook voor dat wij het eerste aanspreekpunt van de klant zijn en dat alle onderaannemers op de hoogte zijn van de contactgegevens. Wij halen de benodigdheden en plannen het werk zelf. In de meeste situaties ligt het eindresultaat uiteindelijk in handen van de aannemer.

Wat kost een aannemer voor renovatie en verbouwing?

Dit is voor elke project anders. Wat wilt u renoveren, is het een klein of groot project? Welke materiaalsoorten gaan er gebruikt worden en hoeveel? Voor een duidelijke en transparante offerte, kunt u deze gratis en vrijblijvend aanvragen.

Wat zijn jullie verplichtingen?

De aannemer moet twee verantwoordelijkheden vervullen. Hij moet eerst het werk afmaken en dan leveren wat hij heeft beloofd. En hij moet de klant op de hoogte brengen van eventuele problemen met het ontwerp of de vragen beantwoorden die van de klant komen.

Waarom een aannemer renovatie of verbouwing?

De meeste mensen die een huis renoveren of verbouwen, doen dat voor de eerste keer. Dit brengt angst, onzekerheid en spanning met zich mee: wat moet ik eerst doen? Welke deskundigen kan ik vertrouwen? Wat is de financiële beperking waaraan moet worden voldaan? U moet een heleboel beslissingen nemen, wat stresserend is. Gelukkig zijn er professionals die u hierbij kunnen helpen. Een architect beheert het planningsproces, terwijl een aannemer het werk in goede banen leidt.

Wat is totaalrenovatie?

De uitdrukking “totaalrenovatie ” vat de situatie kernachtig samen: u gaat uw hele huis op de schop nemen tijdens een uitgebreide renovatie. Wanneer uw woning niet meer aan uw eisen voldoet, heeft u twee alternatieven: verhuizen of renoveren. En als u een ander huis koopt, is dat meestal omdat u ook moet renoveren. Omdat grond voor nieuwbouw steeds schaarser wordt, is het moderniseren van een oude woning vaak de enige manier om volgens de hedendaagse normen te kunnen leven.

Woningrenovatie Amsterdam
Rate this page
Call Now Button