Nieuwbouw

Bent u op zoek naar een aannemer voor nieuwbouw? Bij Adelaar Aannemers bent u aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat uw nieuwbouw project op tijd en binnen het budget wordt opgeleverd.

 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Voor bedrijven en particulieren
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij helpen met de bouwvergunning
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij helpen met de bouwvergunning
 • Voor bedrijven en particulieren

Bespreek met ons uw project en zie zelf het verschil van Adelaar Aannemer! U krijgt van ons advies op maat. Wij verwezenlijken uw droomproject en nemen de zorgen uit uw handen. Uw aannemer nieuwbouw voor in heel Amsterdam en omgeving!

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

aannemer voor nieuwbouw

Aannemer nieuwbouw

Heeft u al enige stappen ondernomen zoals met een architect een plan laten tekenen of beschikt u al over een bouwgrond en de vereiste vergunningen voor het project? Zo niet, kunnen wij u ook hiermee helpen.

Wij beschikken over een compleet netwerk aan contacten voor het realiseren van uw droomproject. Ook beschikken wij over de deskundigheid en ervaring als aannemer nieuwbouw om uw project naar wens op te leveren.

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Voor grote en kleine klussen

Wij zullen u ontzorgen en helpen met al het papierwerk. Samen lopen we door uw droomproject heen en bespreken we uw plannen, budget en maken een realistische deadline voor het afronden en opleveren van uw nieuwbouw project. Laat uw project verwezenlijken door een erkende aannemer en vraag gratis en vrijblijvend een offerte van ons aan!

Wat kunt u van ons verwachten?

U bent bij ons in de handen van een betrouwbare en erkende aannemer nieuwbouw. Bij ons worden afspraken nagekomen en zijn de afspraken duidelijk. Wij werken op een transparante wijze en gebruiken woorden die iedereen gemakkelijk kan begrijpen. U heeft een vast aanspreekpunt dat ook altijd eenvoudig te bereiken is.

 • Volledige ontzorging
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Uw ervaren aannemer nieuwbouw geeft u altijd persoonlijk advies en is altijd op de hoogte van uw project. De communicatie is nauw en duidelijk. Wij zorgen ervoor dat het project binnen de afgesproken tijd en budget is afgerond. Ten slotte maken wij enkel gebruik van hoogwaardige materialen en de beste apparatuur, zodat uw project duurzaam en kwalitatief hoogstaand wordt opgeleverd.

nieuwbouw amsterdam
Nieuwbouw aannemer Amsterdam

Nieuwbouwprojecten in Amsterdam

U kunt Adelaar Aannemers inschakelen voor al uw nieuwbouwprojecten in Amsterdam en omgeving. Of u een particulier bent of een zakelijke klant, of het een kleine of grote nieuwbouwproject is, wij zijn er voor u en wij kunnen het aan! Wij zijn vakkundig en volledig betrokken bij uw project. 

Wij leveren duurzame en toekomstbestendige projecten op en zijn altijd tevreden over onze werkzaamheden. Uiteraard moeten wij eerst zelf tevreden kunnen zijn over ons werk, zodat u er ook blij mee kunt zijn.

 • Wij helpen met de bouwvergunning
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze

 Kwaliteit en tevredenheid is wat telt voor ons. En dit verzorgen wij tegen zeer scherpe tarieven! Vraag daarom een gratis offerte aan om te kunnen zien hoeveel het verwezenlijken van uw droomproject goedkoper zal kosten dan u verwacht!

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

Strak aan het schema

Strak op schema

Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

Duurzaam

Duurzaam

Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

Kwaliteitgericht

Kwaliteitgericht

Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

Aannemer inschakelen in Amsterdam?

Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

diensten-icon

Onze diensten

Bekijk onze brede scala aan diensten.

schilderwerk-icon

Schilderwerk

Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

zakelijk-icon

Zakelijk

Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

google

Reviews

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

l-icon

Lennox van Stralen

★★★★★

Ik heb in het verleden met andere aannemers te maken gehad en dit team is zonder twijfel de beste. Ik kijk eigenlijk uit naar mijn volgende renovatie vanwege het werk dat ik heb gedaan.

e-icon

Edgar Eland

★★★★★

Ik zal dit bedrijf vanaf nu gebruiken voor al mijn projecten. Ze zijn super grondig als het gaat om het uitleggen hoe bepaalde diensten werken, zodat je precies weet wat er gaande is vanaf het begin van het project tot het einde. Ze waren punctueel, betrouwbaar en professioneel.

a-icon

Awinash Vu

★★★★★

De resultaten spreken voor zich en we werkten graag samen met de projectmanager. Alles verliep vlot en het team hield ons op de hoogte van alle updates. We zullen ze zeker aanbevelen aan onze vrienden.

j-icon

Jovanni van Opdorp

★★★★★

Ze zijn op tijd, budget en detailgericht. Al hun werk is perfect. Ik raad ze ten zeerste aan!

y-icon

Yusuf Gürbüz

★★★★★

Hun klantenservice is 5-sterren service. Ze zijn responsief en beantwoordden elke vraag die ik had. Ik kon ze altijd bellen en mailen.

f-icon

Figo Gilissen

★★★★★

Het team was communicatief, accommoderend en gemakkelijk om mee samen te werken gedurende het hele proces.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag.
Heeft u geen antwoord op u vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat doet een aannemer?

Een aannemer helpt u bij de bouw of de verbetering van uw huis of bedrijf. De opdrachtgever is de werkgever, en de aannemer werkt voor hem op basis van een contract. In deze overeenkomst worden de taken die de aannemer moet uitvoeren in detail beschreven. De prijs en het tijdschema voor de uitvoering worden ook in deze overeenkomst gespecificeerd. Een aannemer begeleidt de specialisten om te garanderen dat uw huis of woning op tijd en volgens uw specificaties wordt gebouwd en verbouwd. U kunt denken aan het toevoegen van een dakkapel, uitbouw, of toevoeging, evenals een badkamer of keuken upgrade of een nieuwbouwproject. Een aannemer kan u helpen met tal van bouwprojecten.

 

Wat kost een aannemer voor nieuwbouw?

Ieder project is anders. De kosten verschillen dus ook per project. De kosten bestaan uit vele verschillende factoren. Daarom is het beste om een offerte aan te vragen om een duidelijke kostenberekening voor uw project te ontvangen.

Wat is grond- en bouwrente?

De initiële prijs van een onroerend goed bestaat uit twee delen: de grondkosten en de bouwkosten. Als de bouw al is begonnen, maar een koper nog niet naar de notaris is geweest, kunnen de verkoper (meestal de projectontwikkelaar) en/of de ondernemer (meestal de bouwer) voor deze delen kosten in rekening brengen. Omdat een koper nog niet op het geplande tijdstip bij de notaris is geweest, kunnen er tal van redenen zijn waarom hij dat nog niet heeft gedaan.

Omdat de koper nog niet de juridische eigenaar van het onroerend goed is, ontvangt de ontwikkelaar en/of bouwer een risicopremie. Beide partijen betalen kosten omdat de verwerving van grond en de financiering voor de bouw vereist zijn. Deze kosten worden vooraf betaald aan de uiteindelijke afnemer, met daaraan verbonden een vergoeding. Dit staat bekend als grond- en bouwrente.

U kunt ervoor kiezen om een deel van de lening mee te financieren. Een bouwrentedepot heet dat. Deze aanbetaling dient om de bouwrente tijdens de bouw af te lossen. U heeft dan geen twee woonlasten meer, want u bent er maar voor één verantwoordelijk nu uw nieuwe huis in aanbouw is.

 

Is een nieuwbouwwoning energiezuiniger dan een bestaande woning?

Een nieuw gebouwd huis is over het algemeen energiezuiniger dan een ouder huis. Nieuwe woningen moeten voldoen aan verschillende normen die door de overheid en bouwverordeningen zijn vastgesteld. Momenteel zijn de EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) en BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) in gebruik. De periode waarin de omgevingsvergunning wordt aangevraagd, bepaalt of de een of de ander van toepassing is.

Moet ik zelf een bouwvergunning aanvragen?

Aannemer Amsterdam staat voor volledige ontzorging. Wij regelen al het papierwerk voor u.

Aannemer nieuwbouw Amsterdam
Rate this page
Call Now Button