Latex spuiten

Wilt u latex spuiten om hoge arbeidskosten te besparen? Aannemer Amsterdam helpt u hier graag mee om uw woning of bedrijf te voorzien van een lakje verf! 

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Voor bedrijven en particulieren
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Voor bedrijven en particulieren

Voor de beste prijzen en resultaten bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag direct een offerte aan voor latex spuiten! Het is geheel gratis en vrijblijvend!

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

Amsterdam aannemer latex spuiten

Aannemer latex spuiten

Heeft u een latexspuiter nodig om een laag verf op uw pas gestucte muur of plafond te spuiten? Wilt u weten hoeveel het kost om bijvoorbeeld in uw woonkamer of slaapkamers thuis latex te spuiten?

U kunt uw muren ook laten rollen of latex spuiten (verfspuiten). Latex spuiten is doorgaans 30% tot 50% goedkoper dan het traditioneel sauzen van de muren of plafonds.

 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Voor bedrijven en particulieren

In slechts enkele minuten kunnen vele lagen op de muren en plafonds worden gespoten. Verder wordt de latexverflaag met een airless spuitbus dikker op de muren en plafonds gespoten dan wanneer u een gewone rol met verfroller en kwast zou gebruiken.

Deze methode is voor het verkrijgen van een vlekkeloos, glad eindresultaat zonder strepen of banen die u terugziet bij een roller.

Wanneer u met een roller een muur of plafond beschildert, bijvoorbeeld door deze te sauzen, zult u altijd de strepen en ribbels van de vachtroller na afloop opmerken. Deze strepen willen tijdens het drogen niet altijd verdwijnen, waardoor het nieuwe schilderwerk niet het beoogde resultaat bereikt. Bij latex spuiten zult u dit niet terugzien!

 

Voordelen latex spuiten

Door latex te spuiten bespaart u geld en tijd als u een grote hoeveelheid m2 in één keer wilt aanbrengen. Het is ook mogelijk om het plafond en de muren apart te verven. U krijgt het mooiste resultaat met latexspuitwerk omdat er geen roller bij hoeft, en er dus geen strepen ontstaan.

Latexspuitwerk kan in de meeste situaties worden gebruikt. Of u nu een bestaand huis renoveert of een nieuw huis bouwt, latex spuiten is een prachtige optie. Met een stuclaagje als basis kunt u uw muren direct mooi maken met een latex spuitafwerking voor nieuwbouw. Dit is uiteraard in vele kleuren mogelijk.

 • Volledige ontzorging
 • Kwaliteit staat voorop
 • Transparante werkwijze

Latexverf is een verfmethode waarbij latex over een oppervlak wordt gespoten. Latexspuitwerk kan op vele materialen worden gedaan, waaronder stucwerk, gipsplaten, steen, behang en andere oppervlakken. De ideale situatie is met glad en goed afgewerkt stucwerk; vandaar dat het eindresultaat tegen het gipsplafond of een andere ondergrond mooier kan zijn.

Het is vrij eenvoudig om muren met latex te spuiten. Uw muren bespuiten met verf is een investering op lange termijn. Omdat veel van de tijdrovende schilderuren kunnen worden overgeslagen, en het eindresultaat mooi egaal is, is latex spuitwerk handig.

latex spuiten Aannemer Amsterdam
Aannemer latex spuiten Amsterdam

Latex spuiten kosten

De gemiddelde m2 kosten van latex spuiten zijn aanzienlijk lager dan die van het traditionele schilderen met een roller. Het aanbrengen van latex gaat aanzienlijk sneller en resulteert in een superieur eindresultaat in vergelijking met het resultaat van rollende muren en plafonds. Hierdoor bespaart u flink op arbeidskosten.

Het zal strakker zijn, en u zult geen strepen en banen in de muren of plafonds tegenkomen. De kosten van latex spuiten worden bepaald door de kleuren die u kiest. Hoe groter het aantal tinten, hoe duurder het per m2 wordt. Omdat bij het spuiten van latex veel damp vrijkomt, is het mogelijk dat er nevel valt op oppervlakken die al eerder zijn bespoten.

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Altijd flexibel en efficiënt

Uiteraard is iedere situatie uniek en liggen de wensen van iedere klanten anders. Daarom is het niet zo eenvoudig om vooraf een prijs aan te geven. Echter, geloven wij in een transparante werkwijze. Daarom kunt u bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen om te weten wat het gaat kosten.

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

Strak aan het schema

Strak op schema

Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

Duurzaam

Duurzaam

Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

Kwaliteitgericht

Kwaliteitgericht

Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

Aannemer inschakelen in Amsterdam?

Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

diensten-icon

Onze diensten

Bekijk onze brede scala aan diensten.

schilderwerk-icon

Schilderwerk

Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

zakelijk-icon

Zakelijk

Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

google

Reviews

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

l-icon

Lennox van Stralen

★★★★★

Ik heb in het verleden met andere aannemers te maken gehad en dit team is zonder twijfel de beste. Ik kijk eigenlijk uit naar mijn volgende renovatie vanwege het werk dat ik heb gedaan.

e-icon

Edgar Eland

★★★★★

Ik zal dit bedrijf vanaf nu gebruiken voor al mijn projecten. Ze zijn super grondig als het gaat om het uitleggen hoe bepaalde diensten werken, zodat je precies weet wat er gaande is vanaf het begin van het project tot het einde. Ze waren punctueel, betrouwbaar en professioneel.

a-icon

Awinash Vu

★★★★★

De resultaten spreken voor zich en we werkten graag samen met de projectmanager. Alles verliep vlot en het team hield ons op de hoogte van alle updates. We zullen ze zeker aanbevelen aan onze vrienden.

j-icon

Jovanni van Opdorp

★★★★★

Ze zijn op tijd, budget en detailgericht. Al hun werk is perfect. Ik raad ze ten zeerste aan!

y-icon

Yusuf Gürbüz

★★★★★

Hun klantenservice is 5-sterren service. Ze zijn responsief en beantwoordden elke vraag die ik had. Ik kon ze altijd bellen en mailen.

f-icon

Figo Gilissen

★★★★★

Het team was communicatief, accommoderend en gemakkelijk om mee samen te werken gedurende het hele proces.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag.
Heeft u geen antwoord op u vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat voor latex gebruiken jullie?

Onze standaard latexverf is schrobvast. Wij kunnen ook afwasbare latex aanbrengen tegen een meerprijs.

Kan ik later mijn muren zelf verven nadat ze met latex zijn gespoten?

Ja, het is mogelijk. De muren worden dan vaak opnieuw geverfd, en daarom is meestal maar één laag nodig om ze weer als nieuw te krijgen.

Is het mogelijk om latex te spuiten op een eerder bewoonde ruimte?

Ja, wij kunnen latex spuiten, ook als u net in een nieuw huis bent gaan wonen of de muren en/of plafonds van uw huidige woning een nieuw laagje verf nodig heeft. Op deze manier krijgt uw woning in korte tijd een geheel ander aanzien!

Hoe lang duurt het om mijn huis met latex te spuiten?

De hoeveelheid ruimte en kleur zal het proces beïnvloeden. Om uw huis volledig te spuiten met latex zijn we meestal maar 2 tot 3 uurtjes bezig.

Is het mogelijk voor jullie om latex op elk oppervlak te spuiten?

Helaas kunnen wij geen grove ondergronden in latex spuiten. Wij kunnen wel de juiste kwaliteit met een glad oppervlak garanderen.

latex spuiten Amsterdam
Rate this page
Call Now Button