Laminaatvloeren

Wilt een aanleggen vloer van laminaat? Als uw aannemer in Amsterdam kunnen wij u helpen!

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Garantie
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Garantie

Wij hebben vele jaren ervaring met het aanleggen van laminaatvloeren. Wij zullen dit project zorgvuldig, snel en tegen een aantrekkelijke prijs voor u afronden. Vraag direct een offerte aan!

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

Amsterdam laminaatvloer aanleggen

Laminaatvloeren aanleggen

Het kiezen van de juiste vloer is een cruciaal onderdeel van het creëren van een prachtig huis; een vloer die uw persoonlijke stijl en dagelijkse routine aanvult. U zou van alles kunnen bereiken met een waterdichte badkamervloer, een prachtige woonkamer of keukenvloer! Wij helpen u graag en zoeken samen met u naar een vloer die aan uw behoeften en uw huis voldoet.

Heeft u een laminaatvloer in een bepaald design nodig of wilt u dat uw laminaat bij de rest van uw inrichting past? Laminaat is verkrijgbaar in een groot aantal stijlen en structuren. De kleur van het laminaat heeft een grote invloed op de sfeer in uw huis. Als u een samenhangend geheel met uw andere interieurinrichting wilt creëren, kies dan een kleur die uw vloer aanvult.

 • Wij denken met u mee
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan is het tijd voor onze experts om uw laminaatvloeren aan te leggen. Onze specialisten zullen dit zorgvuldig voor u doen, zodat u er vele jaren van kunt genieten!

Laminaatvloeren Amsterdam

Laminaat is een goede keuze voor ruimten die vaak worden bewoond, omdat het een duurzaam en stevig vloeroppervlak biedt. De toplaag is voorzien van een vlekbestendige kunststoflaag. Ook krassen en inkepingen worden door de afwerklaag voorkomen. Een kwaliteitslaminaatvloer vertoont zelden slijtage.

Laminaat heeft een vergelijkbare esthetiek als hout, maar kost veel minder. Bovendien is laminaat in vergelijking met hout makkelijker te onderhouden. Daardoor is laminaat de ideale vervanging voor hardhouten vloeren of parketvloeren.

 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Garantie

Wij werken alleen met hoogwaardig laminaat van Europese topmerken, omdat kwaliteit voor ons doorslaggevend is. Dit zorgt ervoor dat u een vloer krijgt die lang meegaat. Wilt u laminaatvloer aanleggen in Amsterdam? Wij zijn er voor u in heel Amsterdam en nabij gelegen plaatsen.

Amsterdam laminaatvloeren
laminaatvloer aanleggen Amsterdam

Een paar belangrijke tips

De dikte van de vloer heeft invloed op de kosten en de kwaliteit van laminaat. Des te dikker het laminaat, des te meer rust in huis. Als het laminaat dikker is, zet het minder uit en bolt het minder op. De gebruiksklasse heeft bovendien ook invloed op de kwaliteit van het laminaat. Hoe hoger de klasse van het laminaat, des te beter het bestendig is tegen krassen en slijtage. Uiteraard stijgt de prijs van het laminaat samen met de gebruiksklasse.

Door de vele designmogelijkheden is laminaat onderscheiden van een echte tegel- of parketvloer niet eenvoudig. Het leggen van een laminaatvloer gaat ook sneller. Laminaat is duurzaam en kleurvast, en het kan gebruikt worden met vloerverwarming. Het is ook vaak erg goedkoop. 

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt

U hoeft deze vloer qua onderhoud alleen maar regelmatig te stofzuigen of met een natte doek schoon te maken. Kleine krasjes kunnen na verloop van tijd ontstaan. Deze kunt u snel en simpel opvullen met een speciale stick. Last but not least, is uw gezondheid. Omdat het geen vuil of stof opneemt is het ook anti-allergeen.

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

Strak aan het schema

Strak op schema

Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

Duurzaam

Duurzaam

Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

Kwaliteitgericht

Kwaliteitgericht

Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

Aannemer inschakelen in Amsterdam?

Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

diensten-icon

Onze diensten

Bekijk onze brede scala aan diensten.

schilderwerk-icon

Schilderwerk

Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

zakelijk-icon

Zakelijk

Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

google

Reviews

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

l-icon

Lennox van Stralen

★★★★★

Ik heb in het verleden met andere aannemers te maken gehad en dit team is zonder twijfel de beste. Ik kijk eigenlijk uit naar mijn volgende renovatie vanwege het werk dat ik heb gedaan.

e-icon

Edgar Eland

★★★★★

Ik zal dit bedrijf vanaf nu gebruiken voor al mijn projecten. Ze zijn super grondig als het gaat om het uitleggen hoe bepaalde diensten werken, zodat je precies weet wat er gaande is vanaf het begin van het project tot het einde. Ze waren punctueel, betrouwbaar en professioneel.

a-icon

Awinash Vu

★★★★★

De resultaten spreken voor zich en we werkten graag samen met de projectmanager. Alles verliep vlot en het team hield ons op de hoogte van alle updates. We zullen ze zeker aanbevelen aan onze vrienden.

j-icon

Jovanni van Opdorp

★★★★★

Ze zijn op tijd, budget en detailgericht. Al hun werk is perfect. Ik raad ze ten zeerste aan!

y-icon

Yusuf Gürbüz

★★★★★

Hun klantenservice is 5-sterren service. Ze zijn responsief en beantwoordden elke vraag die ik had. Ik kon ze altijd bellen en mailen.

f-icon

Figo Gilissen

★★★★★

Het team was communicatief, accommoderend en gemakkelijk om mee samen te werken gedurende het hele proces.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag.
Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Is een laminaatvloer geschikt voor vloerverwarming?

Hangt er vanaf. Er zijn soorten die hier niet geschikt voor zijn. Wij zullen u uiteraard hierbij helpen en u hoeft zich er dus geen zorgen over te maken.

Wat kost het om laminaatvloeren aan te leggen?

Er zijn verschillende soorten laminaatvloeren. Ook is de omvang van iedere woning anders. Daarom is het lastig om een prijs op te noemen. Afhankelijk van uw wensen zullen wij u een offerte op maat bezorgen. Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Heb ik een ondervloer nodig?

Woont u in een appartement of een maisonnette en legt u een harde vloer, zoals laminaat of parket, dan moet u een 10dB-ondervloer kopen, want dit is verplicht.

Welke laminaat dikte heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van vele factoren en uw wensen, vooral omdat iedere woning anders is. Onze experts zullen u hier gedetailleerd over informeren.

Hoe kan ik een PVC vloer reinigen?

Het voordeel van PVC vloeren is dat ze weinig onderhoud vergen. Het is echter van vitaal belang dat u weet welke soort schoonmaakmiddelen u kunt gebruiken voor uw PVC vloer. Dit komt omdat PVC vloeren niet bestand zijn tegen alle soorten schoonmaakmiddelen. Om uw pvc-vloer schoon te maken, gebruikt u een pvc-reiniger en pvc-polish! De matte afwerking en het antislipeffect in de pvc-vloer worden verkregen door bepaalde polymeren en polyurethaan die in de pvc-vloer aanwezig zijn. Daarom mogen alleen specifieke soorten reinigingsmiddelen worden gebruikt om deze oppervlakken te reinigen.

laminaatvloeren Amsterdam
Rate this page
Call Now Button