Groot onderhoud

Is het tijd vooor een groot onderhoud? Aannemer Amsterdam kan u hierbij helpen. Wij zorgen ervoor dat het goed georganiseerd verloopt met zo min mogelijk onrust voor de bewoners van Amsterdam!

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt

Wij zijn specialisten als het gaat om groot onderhoud. Voor de beste prijzen bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

Aannemer Groot onderhoud Amsterdam

Aannemer groot onderhoud

Wij zijn een erkend aannemersbedrijf dat zorg draagt over uw wensen en van de omgeving. Onze planning is realistisch; waar ook aan wordt gehouden en de afspraken zijn altijd glashelder. Voor het verhogen van het wooncomfort door groot onderhoud uit te laten voeren, bent u bij ons aan het juiste adres.

Duidelijke communicatie met zowel onze opdrachtgever als de bewoners is zeer belangrijk. Wij informeren de bewoners ruim op tijd over de werkzaamheden. Ook vermelden wij een aanspreekpunt voor eventuele vragen of opmerkingen. 

 • Wij denken met u mee
 • Volledige ontzorging
 • Altijd een vast aanspreekpunt

Wij zorgen ervoor dat altijd aan het einde van de dag de stof en puin wordt opgeruimd. Wij doen ons best om de overlast te beperken tot een minimum om de bewoners zo min mogelijk te storen met onze aanwezigheid en werkzaamheden.

Belang van groot onderhoud

Het kan zijn dat een woning of bouwwerk niet voldoet aan de eisen van deze tijd, zoals asbest, gebrek aan isolatie, of ondermaatse brandveiligheid. Aannemer Amsterdam kan u helpen de energielabel status van uw woning of bedrijf te verbeteren. Wij bedienen particulieren, zorgorganisaties, beleggers, woningcorporaties en overheidsinstellingen.

Een regelmatig onderhoudsprogramma zorgt ervoor dat uw huis in uitstekende staat blijft en wordt onderhouden. U kunt zien wanneer iets moet worden bijgewerkt of vervangen. Met een goed onderhoudsplan komt u niet voor onaangename verrassingen te staan, zodat u de werkzaamheden aan uw huis kunt plannen. Als gevolg daarvan heeft u meer controle over de staat van onderhoud van uw woning.

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Voor bedrijven en particulieren
 • Altijd flexibel en efficiënt

Een goed onderhouden huis of bedrijfspand zal zijn waarde blijven behouden. Het is daardoor een uitstekende investering. Bovendien kunt u op deze manier de duurzaamheid verlengen en eventuele problemen kunnen vroegtijdig worden ontdekt.

Groot onderhoud Amsterdam
amsterdam groot onderhoud

Kosten groot onderhoud

Aannemer Amsterdam is een erkend aannemersbedrijf dat werkt op een transparante wijze. Wij zorgen ervoor dat de kosten zo laag mogelijk blijven. U kunt ons inschakelen voor kleine en grote klussen. Iedere klus is uniek en daarmee verschillen uiteraard ook de kosten. 

 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Transparante werkwijze

Om het toch transparant te kunnen houden kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Samen zullen wij duidelijke afspraken maken en verassingen achteraf zullen hiermee voorkomen worden.

 

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

Strak aan het schema

Strak op schema

Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

Duurzaam

Duurzaam

Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

Kwaliteitgericht

Kwaliteitgericht

Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

Aannemer inschakelen in Amsterdam?

Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

diensten-icon

Onze diensten

Bekijk onze brede scala aan diensten.

schilderwerk-icon

Schilderwerk

Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

zakelijk-icon

Zakelijk

Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

google

Reviews

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

l-icon

Lennox van Stralen

★★★★★

Ik heb in het verleden met andere aannemers te maken gehad en dit team is zonder twijfel de beste. Ik kijk eigenlijk uit naar mijn volgende renovatie vanwege het werk dat ik heb gedaan.

e-icon

Edgar Eland

★★★★★

Ik zal dit bedrijf vanaf nu gebruiken voor al mijn projecten. Ze zijn super grondig als het gaat om het uitleggen hoe bepaalde diensten werken, zodat je precies weet wat er gaande is vanaf het begin van het project tot het einde. Ze waren punctueel, betrouwbaar en professioneel.

a-icon

Awinash Vu

★★★★★

De resultaten spreken voor zich en we werkten graag samen met de projectmanager. Alles verliep vlot en het team hield ons op de hoogte van alle updates. We zullen ze zeker aanbevelen aan onze vrienden.

j-icon

Jovanni van Opdorp

★★★★★

Ze zijn op tijd, budget en detailgericht. Al hun werk is perfect. Ik raad ze ten zeerste aan!

y-icon

Yusuf Gürbüz

★★★★★

Hun klantenservice is 5-sterren service. Ze zijn responsief en beantwoordden elke vraag die ik had. Ik kon ze altijd bellen en mailen.

f-icon

Figo Gilissen

★★★★★

Het team was communicatief, accommoderend en gemakkelijk om mee samen te werken gedurende het hele proces.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag.
Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat is groot onderhoud?

Bent u de eigenaar van een woning of bedrijfspand? Dan bent u verantwoordelijk voor het groot onderhoud. Hierbij kunt u denken aan het onderhouden van de funderingen, balkons, gevels, het vervangen van de kozijnen, ramen, deuren, dakconstructie, dakbedekking, hemelwaterafvoer, rioleringen, water-, elektra- en gasleidingen, keuken, sanitair en elektrische installaties en het herstellen van bouwkundige problemen.

Wat kost groot onderhoud?

Groot onderhoud kan bestaan uit een breed scala aan werkzaamheden. Daardoor is het niet gemakkelijk om een prijs aan te geven zonder meer informatie over de werkzaamheden waarvoor u een groot onderhoud wilt laten uitvoeren. Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op de prijs. Vraag daarom een gratis offerte aan voor een transparante kostenberekening.

Wat zijn de voordelen van groot onderhoud?

Eventuele gebreken kunnen op tijd worden vervangen of opgeknapt. Dit kan ervoor zorgen dat u grotere schade in de toekomst kunt voorkomen en zo dus ook hogere kosten. Ook kunt u als eigenaar de belaste winst beperken door de fiscale kosten naar voren te brengen. Ook kunt u de waarde van uw woning of bedrijf behouden door tijdig te onderhouden.

Waarom Aannemer Amsterdam inschakelen?

Wij hebben al vele jaren ervaring met groot onderhoud. Als u ons voor dit project inhuurt, nemen wij alle lastige taken over en regelen alles van A tot Z. Wij zijn uw vast aanspreekpunt en zorgen ervoor dat het project op tijd en tegen de scherpste prijzen wordt afgerond.

Hoe snel zijn jullie klaar?

Dit kan verschillen per opdracht. Uiteraard maken wij samen met u de planning, waar wij ons ook aan houden. Wij zullen u vooraf informeren over hoelang het zal gaan duren.

aannemer amsterdam groot onderhoud
4.7/5 - (76 stemmen)
Call Now Button