Bouwbedrijf Amsterdam

Heeft u een deskundig bouwbedrijf nodig in Amsterdam en omstreken? Wij zijn een professioneel bouwbedrijf, gevestigd in Amsterdam.

 • Nieuwbouw
 • Groot onderhoud
 • Particuliere bouw
 • Utiliteitsbouw
 • Woning- en appartementenbouw
 • Vastgoed onderhoud

Het vinden van een bouwbedrijf kan eenvoudig zijn, maar het vinden van één die redelijk is met de prijzen kan moeilijker zijn. Het is van cruciaal belang om de kosten van een huisrenovatie, badkamerverbouwing, of onderhouds- en restauratieproject te kennen voordat u begint. Vraag daarom een gratis en vrijblijvende offerte aan!

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

Bouwbedrijf Amsterdam

Werkzaamheden bouwbedrijf

Bouwbedrijf Amsterdam is een bouwbedrijf met jarenlange ervaring als bouwers. Hierdoor hebben wij ervaring in alle soorten werkzaamheden waarvoor u een bouwbedrijf kunt inschakelen. Hierbij hoeft u niet per sé te denken aan grote bouwprojecten. Wij zijn professioneel en deskundig. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend en gratis!

 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop

Wij zorgen ervoor dat u nergens zorgen over hoeft te maken. Wij werken uitsluitend met hoogwaardig materiaal en maken gebruik van A-merk apparatuur. Door onze ervaring en deskundigheid geven wij duurzame en betrouwbare eindresultaten.

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Bouwbedrijf Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij hechten waarde aan onze klanten en zijn altijd persoonlijk tot uw dienst!

Strak aan het schema

Strak op schema

Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in  het vaandel.

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

Duurzaam

Duurzaam

Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor top resultaten.

Kwaliteitgericht

Kwaliteitgericht

Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

de beste aannemer in amsterdam

Bouwbedrijf inschakelen in Amsterdam?

Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

diensten-icon

Onze diensten

Bekijk onze brede scala aan diensten.

schilderwerk-icon

Schilderwerk

Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

zakelijk-icon

Zakelijk

Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

Uw bouwbedrijf in Amsterdam

Het inhuren van een bouwbedrijf is meestal duur. Echter, in vergelijking met wat u verwacht, zijn onze kosten lager. Want wij zorgen er bewust voor dat de kosten zo laag mogelijk blijven.

Wij hebben altijd een goede relatie met onze klanten. Hierdoor betrekken wij u bij de verbouwing van uw huis of bedrijf en houden wij u op de hoogte van het bouwproces en de ontwikkeling van het ontwerp. Door deskundig advies en nauwe samenwerking zorgen wij voor een eindproduct naar uw volle tevredenheid.

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging

Bovendien is onze aanpak volstrekt helder, zodat u na afloop van de klus niet wordt verrast door verborgen kosten of problemen. Wij geloven in kwaliteit en openheid. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

aannemeramsterdam
google

Reviews

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

l-icon

Lennox van Stralen

★★★★★

Ik heb in het verleden met andere aannemers te maken gehad en dit team is zonder twijfel de beste. Ik kijk eigenlijk uit naar mijn volgende renovatie vanwege het werk dat ik heb gedaan.

e-icon

Edgar Eland

★★★★★

Ik zal dit bedrijf vanaf nu gebruiken voor al mijn projecten. Ze zijn super grondig als het gaat om het uitleggen hoe bepaalde diensten werken, zodat je precies weet wat er gaande is vanaf het begin van het project tot het einde. Ze waren punctueel, betrouwbaar en professioneel.

a-icon

Awinash Vu

★★★★★

De resultaten spreken voor zich en we werkten graag samen met de projectmanager. Alles verliep vlot en het team hield ons op de hoogte van alle updates. We zullen ze zeker aanbevelen aan onze vrienden.

j-icon

Jovanni van Opdorp

★★★★★

Ze zijn op tijd, budget en detailgericht. Al hun werk is perfect. Ik raad ze ten zeerste aan!

y-icon

Yusuf Gürbüz

★★★★★

Hun klantenservice is 5-sterren service. Ze zijn responsief en beantwoordden elke vraag die ik had. Ik kon ze altijd bellen en mailen.

f-icon

Figo Gilissen

★★★★★

Het team was communicatief, accommoderend en gemakkelijk om mee samen te werken gedurende het hele proces.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag.
Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat doet een bouwbedrijf?

Een bouwbedrijf is een firma die u helpt bij de oprichting of verbetering van uw huis of bedrijf. De werkzaamheden worden uitgevoerd op grond van een contract tussen de opdrachtgever en de aannemer. Deze overeenkomst omvat alles, van de kosten en het tijdschema voor de voltooiing tot alle uit te voeren werkzaamheden. Een verscheidenheid aan bouwprojecten is geschikt voor een bouwbedrijf om te beheren. Op onze dienstenpagina’s kunt u zien wat wij voor u kunnen doen met betrekking tot verschillende projecten.

Wat kost een bouwbedrijf inschakelen?

Elk project is anders. Als gevolg daarvan kunnen de kosten van een bouwbedrijf per opdracht verschillen. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan als u meer informatie wilt over de kosten van uw project.

Waarom kiezen voor een bouwbedrijf?

Om te garanderen dat het project volgens plan wordt afgerond, wordt een bouwbedrijf in Amsterdam ingeschakeld. Een bouwbedrijf streeft niet alleen naar veiligheid, maar probeert ook de kans op calamiteiten zo klein mogelijk te maken.

De bouwer heeft de leiding over het ontwikkelen van plannen en het voorbereiden van allerlei taken. Hij is de belangrijkste contactpersoon voor alle aspecten van een verbouwing of renovatie, inclusief de planning. U kunt vertrouwen op een bouwbedrijf om te garanderen dat elk project correct en snel wordt uitgevoerd. De klus valt volledig onder de verantwoordelijkheid van het bouwbedrijf, dus zij stellen alles in het werk om het project zo goed mogelijk af te ronden.

Moet ik alle vergunningen zelf regelen?

Nee, Bouwbedrijf Amsterdam zal u helpen met de benodigde vergunningen en alle lastige papierwerk.

Kunnen jullie de bouwtekeningen voor mij regelen?

Wij kunnen u ook voorzien van een compleet bouwplan dat is afgestemd op uw exacte specificaties. Wij werken samen met bekwame architecten om te garanderen dat uw visie op het project werkelijkheid wordt.

Adelaar Aannemers bouwbedrijf amsterdam
Rate this page
Call Now Button