Badkamer renovatie

Heeft u een aannemingsbedrijf nodig dat u kan helpen met uw badkamer renovatie? Aannemer Amsterdam is een specialist in het renoveren van badkamers!

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Wilt u er zeker van zijn dat uw badkamerrenovatie zowel knap als duurzaam zal zijn? Huur dan een professional in om u daarbij te helpen! Wilt u weten wat het zou kosten om uw badkamer te renoveren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

Badkamer renovatie Amsterdam

Badkamer renoveren Amsterdam

Veel mensen hebben een badkamer renovatie op hun verlanglijstje staan. We gebruiken onze badkamer vaak, en het zou super zijn als dit een aangename plek was waar alle functies beschikbaar waren. Dit maakt soms een badkamerrenovatie noodzakelijk.

Het is een hele klus, en het renoveren van een badkamer kan veel stress opleveren. Er kunnen dingen misgaan tijdens het renovatieproces. Daarom is het verstandig om een expert in te schakelen.

 • Wij denken met u mee
 • Volledige ontzorging
 • Scherpste tarieven

Wij kunnen een badkamer creëren die aan al uw eisen voldoet, of het nu een kleine of grote badkamer is. In plaats van uw oude badkuip of douche, bouwen we een veilige inloopdouche of douchecabine op maat. We kunnen ook de wastafel, radiatoren en het toilet vervangen.

Complete of gedeeltelijke renovatie?

Wanneer u besluit uw badkamer te renoveren, zijn er nog heel wat keuzes. Wilt u de hele badkamer renoveren of gedeeltelijk? Ook het renoveren van alleen het toilet of de douche in de badkamer kan de badkamer een geheel frisse uitstraling geven.

Wanneer u uw hele badkamer renoveert, zijn de kosten hoger dan wanneer u alleen sommige onderdelen vervangt. U krijgt er echter een badkamer voor terug die precies is wat u wenst. Wij raden u aan goed te kijken naar wat u wilt vervangen voordat u begint met het totaal renoveren van uw badkamer.

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Voor grote en kleine klussen
 • Bouwgarantie

Wilt u verbeteringen aanbrengen aan uw badkamer? Dan is het van vitaal belang om alle aspecten van het project grondig uit te werken. De kosten voor het renoveren van een badkamer zijn net zo belangrijk, omdat deze kosten bepalend zijn voor de mogelijkheden. Heeft u een ruim budget? Dan kunt u het werk op grote schaal uitvoeren. Maar ook een bescheiden make-over met een klein budget is mogelijk voor fijne resultaten.

Badkamer renoveren Amsterdam
Renovatie badkamer Amsterdam

Badkamer renovatie kosten

Wat kost een nieuwe badkamer? De kosten voor het renoveren van een badkamer zijn vooraf moeilijk te schatten, omdat deze afhankelijk zijn van uw wensen. De totale kosten van het renoveren van uw badkamer worden bepaald door het materiaal en de stijl die u kiest, evenals de grootte van uw badkamer. 

Als het gaat om badkamer renovatie kosten, zijn er een aantal variabelen te overwegen. Het aanleggen van leidingen, pleisteren en betegelen van wanden, evenals een nieuwe vloer met vloerverwarming, zijn allemaal voorbeelden van een uitgebreide make-over. Vergeet ook het sanitair, zoals de kraan, douche, het toilet en bad niet in uw berekening – een complete verbouwing omvat immers alles.

 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze

Bij het plannen van een badkamer renovatie project, moet u in gedachten houden hoeveel geld u wilt besteden aan het ontwerp van de nieuwe badkamer en de bouw.

Nogmaals, de kosten van een badkamer makeover worden bepaald door wat u wilt veranderen, de grootte van de ruimte, eventuele leidingen die geplaatst moeten worden en de prijsklasse voor sanitair en materialen. Wilt u weten hoeveel de renovatie van uw badkamer kost? Vraag dan een offerte aan, geheel vrijblijvend!

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

Strak aan het schema

Strak op schema

Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

Duurzaam

Duurzaam

Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

Kwaliteitgericht

Kwaliteitgericht

Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

Aannemer inschakelen in Amsterdam?

Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

diensten-icon

Onze diensten

Bekijk onze brede scala aan diensten.

schilderwerk-icon

Schilderwerk

Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

zakelijk-icon

Zakelijk

Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

google

Reviews

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

l-icon

Lennox van Stralen

★★★★★

Ik heb in het verleden met andere aannemers te maken gehad en dit team is zonder twijfel de beste. Ik kijk eigenlijk uit naar mijn volgende renovatie vanwege het werk dat ik heb gedaan.

e-icon

Edgar Eland

★★★★★

Ik zal dit bedrijf vanaf nu gebruiken voor al mijn projecten. Ze zijn super grondig als het gaat om het uitleggen hoe bepaalde diensten werken, zodat je precies weet wat er gaande is vanaf het begin van het project tot het einde. Ze waren punctueel, betrouwbaar en professioneel.

a-icon

Awinash Vu

★★★★★

De resultaten spreken voor zich en we werkten graag samen met de projectmanager. Alles verliep vlot en het team hield ons op de hoogte van alle updates. We zullen ze zeker aanbevelen aan onze vrienden.

j-icon

Jovanni van Opdorp

★★★★★

Ze zijn op tijd, budget en detailgericht. Al hun werk is perfect. Ik raad ze ten zeerste aan!

y-icon

Yusuf Gürbüz

★★★★★

Hun klantenservice is 5-sterren service. Ze zijn responsief en beantwoordden elke vraag die ik had. Ik kon ze altijd bellen en mailen.

f-icon

Figo Gilissen

★★★★★

Het team was communicatief, accommoderend en gemakkelijk om mee samen te werken gedurende het hele proces.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag.
Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat kost een badkamerrenovatie?

Een badkamerrenovatie kan op vele verschillende manieren, van grote renovatie tot kleine. Ook is elke situatie uniek. Geef uw wensen aan ons door voor een offerte op maat.

Wat voor renovatie kunnen jullie verrichten voor mijn badkamer?

Een badkamerrenovatie betekent niet noodzakelijk een volledige make-over. Renovaties zijn er in vele vormen. Zelfs met kleine renovaties kunt u veel veranderen aan uw badkamer. Bij een renovatie gaat het meestal om het opknappen of bijwerken van sanitaire elementen. Bij een complete badkamer make-over wordt de hele ruimte aangepast.

Na de make-over transformeert u de ruimte volledig naar uw eigen wensen en eisen. Overweegt u al een tijdje een aangenaam bad? Of wilt u uw douchecabine vervangen door een inloop-regendouche? Alles is mogelijk! Voor een optimaal resultaat schakelt u een badkamerspecialist in.

Hoelang duurt een badkamerrenovatie?

Dit is afhankelijk van uw eisen en wensen. Een kleine renovatie kan al in 1 dag voor u geregeld worden. Gaat het om een grote verbouwing? Dan kan dit wat langer duren.

Gaan jullie ook dingen breken?

Bij een renovatie is het niet altijd nodig om de oude badkamer af te breken. Afhankelijk van uw voorkeuren en wensen zal de badkamerprofessional bekijken of het nodig is om sloopwerkzaamheden uit te voeren. Gelukkig hebben de experts hier veel ervaring in. Het sloopproces verloopt dan ook snel en ongecompliceerd. Al het bouwafval wordt direct na afloop van de klus afgevoerd. Zo blijft u niet lang met een puinhoop zitten tijdens de renovatie.

Waarom badkamer renoveren?

De kosten voor een nieuwe badkamer liggen veel hoger. U kunt zelf bepalen wat u wilt vervangen. Een badkamer renovatie is ook veel sneller gedaan dan een nieuwe badkamer.

renoveren badkamer Amsterdam
Call Now Button